Mod de utilizare

ANUICE® va elimina durerea și disconfortul de la prima aplicare. În cazurile ușoare, de la două la patru aplicări pe zi (de la 5 la 8 minute pentru un singur aplicator) sau de la două la patru aplicări pe zi cu două aplicatoare (de la 10 la 16 minute) timp de cinci zile sunt suficiente pentru a reduce complet inflamația și obține vindecarea. Cazurile mai grave necesită mai mult tratament și recomandăm două aplicatoare. Cu două aplicatoare, fiecare tratament va dura cel puțin 10 minute și atât hemoroizii interni cât și externi pot fi tratați în timpul aceluiași tratament. Aplicatorul(le) se va utiliza de câte ori este posibil pentru o vindecare rapidă. Instrucțiunile complete, cu ilustrații, sunt incluse în fiecare set. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți lista cu cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.

Hemoroizi interni

Capătul tubului se utilizează în cazul hemoroizilor INTERNI. Forma specială a acestui dispozitiv unic, brevetat vă oferă PATRU aplicatoare într-un singur set. Capacul lat cu colțuri rotunjite permite introducerea dispozitivului medical și prin urmare poate fi utilizat în tratarea hemoroizilor EXTERNI.

Hemoroizi externi

Forma specială a capacului oferă trei aplicatori diferiți, așadar pacientul îl poate alege pe cel mai adecvat pentru a asigura contactul cu țesutul inflamat din apropierea cavității rectale.

Despachetați recipientul din plastic din cutie.

AnuIceIntroduceți aplicatorul în congelator, menţinând tubul în jos, în cazul aplicării pentru hemoroizi interni, sau cu tubul în sus, pentru hemoroizii externi. Dispozitivul trebuie să fie lăsat în congelator timp de cel puțin 2 ore.

AnuIceScoateți aplicatorul din recipientul din plastic, apucând capacul de lamele.

AnuIceAplicați Lubrifiant Anuice® Lubricant pe tub în cazul tratării hemoroizilor interni. Nu este necesar lubrifiant pe secțiunea capacului în cazul tratării hemoroizilor externi.

AnuIcePentru HEMOROIZI INTERNI: așezați-vă pe o parte, într-o poziție confortabilă, îndoind genunchii la piept, apoi introduceți tubul ușor şi cu atenție în rect. Lăsați-l să acţioneze timp de 5 până la 8 minute. În momentul în care aplicatorul a atins temperatura corpului, acesta nu va mai avea efecte benefice asupra țesutului.

AnuIcePentru HEMOROIZI EXTERNI: În momentul în care vă aflați în poziția descrisă anterior, poziționați aplicatorul direct pe țesutul inflamat din afara rectului, utilizând forma care vi se potrivește cel mai bine. Lăsați-l să acționeze timp de cel puțin cinci minutes.

AnuIceDupă aplicare, spălați aplicatorul cu săpun și apă caldă. Poate fi clătit cu orice dezinfectant medical. Nu utilizați apă fierbinte sau încercați să îl sterilizați prin fierbere deoarece acest lucru va deteriora permanent aplicatorul.

AnuIceIntroduceți aplicatorul în recipient.

AnuIcePuneți-l înapoi în congelator. Vă recomandăm să păstrați două aplicatoare Anuice® în congelator, fiecare în poziție dferită, pentru a fi utilizate la nevoie în cazul hemoroizilor interni sau externi sau pentru a dubla timpul de tratament utilizând aplicatoarele unul după celălalt.

Anuice